soulbodyfusionSjælen er uendelig og ganske formløs. Ved voldsomme oplevelser, chok og traumer forlader dele af vores sjæl os. Men med Soul Body Fusion® skabes der kontakt til din sjæl, dit lys, din power og dit fulde potentiale, som kaldes hjem. Din sjæl og krop harmoniseres, din vibration hæves, kontakt til dit autentiske jeg, gør det lettere at mærke dig og bringer dig og dit liv i balance.

Du vil efterfølgende opleve en øget jordforbindelse, større tilstedeværelse i din krop og i nuet, mere overskud, overblik, og styrke.

For mange er det en oplevelse af at være hel og at vende hjem.

Sessionen varer 30 min., foregår via skype/facetime, og gentages 3 gange med en uges mellemrum.

PRISER:

3 x 30 min. 950 kr.

Priserne er inkl. moms. Nye priser pr. 1. januar 2018.

[otw_shortcode_button href=”https://rikkemaija.simplero.com/purchase/49858-SOUL-BODY-FUSION?utf8=%E2%9C%93&price_id=130785&commit=K%C3%B8b+nu” size=”large” bgcolor=”#7bdbba” shape=”square”]  JA TAK  [/otw_shortcode_button]

SÅDAN BOOKER DU

Efter endt køb modtager du en mail om, hvordan du booker en tid. Det foregår således:

For at bestille en tid, send mig en mail på mail@rikkemaija.com med emnelinjen: Soul Body Fusion®

Skriv min. 3 forslag til datoer og tidspunkter på hverdage i tidsrummet kl. 930-15. Og husk at skrive dit telefonnummer i mailen.

Du hører fra mig inden for max 3 hverdage.

HVAD ER SOUL BODY FUSION®?

Soul Body Fusion® er et enkelt og kraftfuld healingsredskab, der afbalancerer din krop og din sjæl. Din krop og sjæls frekvens harmoniseres, og der skabes en stærkere forbindelse til dit fulde potentiale og dit autentiske jeg.

“Vend hjem til dig selv”

En klient siger: “Føler for første gang, at jeg har begge ben solidt plantet på jorden, jeg har mere overblik, overskud og klarhed. Jeg har fået samlet en masse løse ender og er nærværende. Jeg er rent faktisk i nuet tit og jeg føler mig stærk.” Katrine Buchtrup