OM MIG

Min mission er hjælpe til med at vi mærker os selv noget mere både privat og i arbejdslivet. Mærker og ser alt det vi faktisk er. Sikrer at vi tager mere og bedre hånd om os selv. Løsner gamle snærende bånd, så vi kan bringe alt det vi er og alt det vi kan frem i lyset. Og giver plads til at vores fulde potentiale kan udfolde sig fra nu’et. Og indgangsvinklen i mit arbejde er en kombination af det jordiske og det fysiske samt det spirituelle og universelle.

Jeg er 100% alenemor til min skønne prinsesse Oliivija på 10 år. I sommeren 2017 guidede min sjæl mig hjem til Risskov efter at jeg havde boet i Kbh i 17 år – men det var nu tid til at vende hjem. Sådan helt hjem.

Personlig udvikling af både krop og sind har været en del af mit liv igennem mange år og færdig bliver jeg nok aldrig, men det gør heller ikke noget, da jeg elsker min vej.

Uddannelsesmæssig har jeg en bred baggrund; som personlig træner, massør, zoneterapeut, healer og mindfulness instruktør. Og efter 10 års arbejde energi, har jeg indsigt og forståelse af både krop, sind og sjæl.