SJÆLSREJSE 
FORSTÅ – FORLØS – FRISÆT

Du lever lige nu og her, men har rigtig meget at hente i tidligere liv her på jorden eller i de fjerne galakser, hvis du måske også har været. På rejsen tilbage til tidligere oplevelser kan du indsamle brikker til dit sjælspuslespil og på den måde lære dig selv bedre at kende, se nye sider af dig selv, modtage evt. budskaber og at skifte sindets fokus fra uhensigtsmæssig favntag med ”dårlige” oplevelser til skøn læring. For på den måde at sætte dig selv fri.

PRIS:

545 kr. inkl. moms

Haps din plads

Dette healingsforløb strækker sig over 2 uger; indeholdende en guidet sjælsrejse samt en integrerende healing af budskaber og læring.

Healinger finder sted:
13. okt. kl 20.20 og
19. okt. kl 20.20.

Healingerne finder sted i en lukket facebook gruppe, som er åben i perioden 12.-25. okt. I den periode kan du genlytte healingerne lige så ofte du ønsker samt modtage sparring på evt. oplevelser og udfordringer.  Derudover vil der komme et par små opgaver mellem healingerne samt daglige opslag til reflektion.

Temaet for sjælsrejsen er åben, så det fastsætter du selv.
Og det kan gøres udfra hvad er der lige nu hæmmer og blokerer dig allermest i dit liv lige. Og hvad er det du ønsker at forstå, forløse og frisætte dig selv fra.