Mine kunder siger
Meget konkret og meget brugbart

Spot on!! Jeg blev så fint spejlet i de processer jeg er i for tiden.. og behøvede ikke en gang at fortælle, hvad det handlede om. Svarene kom naturligt og blev af RikkeMaija formidlet på en fin, blid og ren vis. Meget konkret og meget brugbart. Det gør jeg gerne igen!

Channe Snerle Persson


Du har gjort en stor forskel i mit liv!

Tusind tak for en magisk session.  Jeg kan stadig mærke energien i mine hænder og en helt ny lethed i kroppen. Det er en af de smukkeste oplevelser, jeg nogen sinde har haft. Jeg havde som sagt ikke de store forventninger inden vi snakkede sammen, men blot et dybfølt ønske om at slippe af min den følelse af sorg, som har været en fast følgesvend i det meste af mit liv.

Du fik mig til at føle mig så tryg, og jeg forstår stadig ikke helt, hvad det var der skete, mens vi snakkede sammen. Men den følelse jeg lå med til sidst er simpelthen så ubeskrivelig. Hele min krop vibrerede, og jeg havde følelse af at være ren energi. Mens jeg skriver det her, kan jeg mærke præcis samme følelse igen. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg har sluppet sorgen. Og jeg tror ikke jeg kunne have gjort det uden din hjælp. Af hjertet tak og du skal vide, at du har gjort en stor forskel i mit liv!

Nina Lerche


Du var spot on

Du var “spot on”. Du nævnte selvfølgelig ting, jeg vidste, og som det var godt at få genopfrisket. Men du nævnte også overbevisninger, som jeg aldrig nogensinde har indrømmet over for andre end mig selv. Overbevisninger, som jeg “ikke vil være med”. Men det er så åbenbart tid. Endnu en gang tak – og alt det bedste til dig.

Birgit


Det var så dejligt at blive hørt og forstået

Tak for en fantastisk clairvoyance, jeg fik hos dig RikkeMaija. Med dig i telefonen var det hele så roligt og let forståeligt. Jeg kunne følge dig i energien, og du ramte spot on, på de ting, vi talte om med mit job. Oplevelsen i clairvoyancen – at blive hørt og fortsået – var så dejlig. Tak for dit knivskarpe syn på energien og din engleblide måde at formidle budskaberne på.

Karinna Toft


Jeg fik virkelig sluppet noget gammelt

Jeg følte mig tryg og rolig, da RikkeMaija førte mig tilbage til forskellige tidspunkter i både dette og tidligere liv. Jeg fik virkelig sluppet noget gammelt. Kunne helt konkret høre og mærke det på min stemme bagefter. Stor TAK til RikkeMaija for at være grundig og meget nærværende i hele processen.

Else Slagebro


En meget tryg oplevelse

Jeg bestilte en session hos RikkeMaija, da jeg ønskede hjælp med at få fjernet en overbevisning, som ikke var gunstig for mig og som har hindret mig i at følge nogle af mine drømme. Jeg kendte RikkeMaija fra et fælles forløb/kursus og følte mig meget tryg ved hende, selvom jeg aldrig har mødt hende personligt. Jeg vidste på forhånd hvad min overbevisning var, men ikke hvilke episoder af mit liv denne overbevisning hang sammen med. RikkeMaija guidede mig til en oplevelse i et tidligere liv samt til to oplevelser fra min barndom/ungdom.

RikkeMaija guidede mig hele tiden og hjalp mig på en meget rar og tryg måde med at slippe min overbevisning. Det var en meget tryg oplevelse og jeg følte mig utrolig lettet bagefter. Jeg er meget taknemlig for at have sluppet min gamle overbevisning og kan virkelig anbefale RikkeMaija og hendes teknikker til alle som hurtigt ønsker at slippe uhensigtsmæssige overbevisninger på en tryg og effektiv måde.

Eva-Lotte Pernette


Forløsende at blive set

Jeg har været til en clairvoyance session hos RikkeMaija i dag. Og hold da op, hvor hun bare ramte plet – både i solar plexus og i hjertet. Det var utroligt forløsende at blive set. Det var en halv time med fuldstændig connection. RikkeMaija har min varmeste anbefaling.

Vibe Bendix


Struktureret og professionel – jeg føler mig tryg

RikkeMaija er en clairvoyant, jeg hurtigt finder tillid til. Hun arbejder struktureret og professionelt, og jeg føler mig tryg i hendes hænder.

Hun har en fantastisk evne til se det, som er vigtigt lige nu, og samtidig leverer RikkeMaija budskaberne på en respektfuld og hjertevarm måde. Hun rammer altid utrolig præcist og kommer ind til kernen af de forandringer, der skal igangsættes. Det betyder, at jeg efter clairvoyancen har et klart billede af hvilke tråde, der er vigtigst at trække i lige nu for at støtte bedst muligt op omkring den positive udvikling, der er skal fokus på.  Efter en clairvoyance hos RikkeMaija er jeg altid endnu mere afklaret og fyldt med ro og troen på at det hele nok skal gå.

Marianne Snabe, Selvstændig Coach og Mentor


RikkeMaijas budskaber rammer mig altid lige i hjertet

Jeg har været så heldig at få clairvoyante budskaber af RikkeMaija flere gange. Og det er virkelig noget, jeg ser frem til med stor glæde. RikkeMaijas budskaber rammer mig altid lige i hjertet. For det første fordi jeg kan mærke, at hun taler direkte til mig. Jeg kan virkelig mærke, at hun ser mig. For det andet fordi RikkeMaija leverer sine budskaber med kærlighed, varme, omsorg og ydmyghed.

Jeg har også haft fornøjelsen af at arbejde sammen med RikkeMaija på min SMART Coachuddannelse, hvor hun har givet deltagerne personlige budskaber på hvert modul. RikkeMaija er utrolig professionel og meget dygtig, når hun leverer sine budskaber. Jeg har altid oplevet, at RikkeMaija giver budskaber med stor dybe og ægthed. Alt i alt er RikkeMaija både meget dygtig, og samtidig en kærlig og professionel formidler. Derfor kan jeg varmt anbefale RikkeMaija til dig, som har brug for kærlig og personlig vejledning.

Sarah Tornøe, Selvstændig Coach og Underviser