Klarsyn
– SPARRING & vejledning

Har du brug for andre øjne på din situation eller en udfordring? Klarhed, sparring og en dybere forståelse over noget i dit liv? Vejledning til næste skridt og en dybere forståelse? Eller måske indre ro og tryghed?

Som talerør for energien/guider/dit højere videreformidler jeg det, der kommer til mig. Og hjælper dig til større klarhed, forståelse af dit ståsted, udfordringer, tilstand osv. Og fremadrettet vejledning på din rejse. 

Under session eller på lydfilen kastes der lys på en specifik situation, emne eller udfordring, og du får en dybere forståelse af dig selv og dit ståsted. Jeg tager udgangspunkt i dig og din nuværende situation, kigger nærmere på evt. forhindringer og guider dig på vej med et kærligt skub.

PRIS:

Klarsyn på lydfil – 250 kr. inkl. moms
Klarsyn via telefon – 30 min. 450 kr. inkl. moms

BOOK EN TID

Klarsyn hos mig er ikke en enetale fra min side, men et samspil mellem mig, dig og dine guider, hvor jeg trækker på mine evner. 

Jeg trækker på mit klarsyn, klarhørelse og klarviden. Jeg formidler de ord og billeder der vil igennem. Og i ordene er der tilknyttet healingen, så de for alvor kan bundfælde sig i dig.  Men du har til enhver tid dit eget menneskelige frie valg og tager det med fra sessionen, der giver mening for dig. Ansvaret for valg og evt. handling ligger ene og alene hos dig.   

Ved klarsyn på lydfil stil da et konkret og enkelt spørgsmål for at få en klar og tydelig vejledning.

Det handler ikke om spådom/forudsigelser om fremtiden, ja/nej besvarelse eller en 3. personer. Ej heller utroskab, alvorlig sygdom eller død – men om dig og en kærlig vejledning på din vej.