FIRMAMASSAGE

SIKRE AT DINE MEDARBEJDER BRÆNDER IGENNEM
ISTEDET FOR AT BRÆNDE UD ELLER AT BRÆNDE SAMMEN 

Medarbejderne er blandt de vigtige aktiver i en virksomhed. Derfor er deres trivsel så altafgørende. Og med blot en lille investering i medarbejdernes velvære, opnås mere effektive, kreative, tilfredse og glade medarbejdere med færre sygedage og mindre stress!

Tilbyd dine medarbejdere behandlinger på arbejdspladsen og hjælp hermed med at forebygge fysiske problemer som bl.a. ondt i ryggen, spændinger i nakken & skuldre, spændingshovedpine, musearm osv. Mindske smerter, ubehag og stress. Og blot med en kort pause vender medarbejderne tilbage til arbejdet med fornyet energi og bedre humøret.

En lille investering med et stort udbytte. Og som arbejdsgiver er der samtidig skattefordele ved etablering af en massageordning. Læs mere

OM MIG 

Med 16 års erfaring med firmabehandlinger, yder jeg en professionel behandling samt vejledning og sparring om evt. gavnlige øvelser.

Er glad, smilende og imødekommende. Og har en bred erfaring og uddannelsesbaggrund; bl.a. som massør, zoneterapeut, healer, mindfulness instruktør. Jeg er bosiddende i Risskov og henvender mig derfor til virksomheder i Århus området.

Kontakt mig på mail@rikkelarsen.com eller 26529595 for en uddybende snak om evt. muligheder.

FIRMAMASSAGE