Energybalance

Energien sender til dig på fjernebasis, mens du sidder eller ligger der hjemme. Healingen kan bruges som støtte og som en pause i din hverdag.

Healingen skaber balance i og stabiliserer det menneskelige energifelt. Stabiliserer de forskellige bevidsthedslag – det fysiske bevidsthedslag, det psykiske, din grundtone/stemning, din sjælsbevidsthed og mulighed for at interagere med spirituelle muligheder.

Healingen virker afbalancerende, udjævner meget/for intens eller for lidt energi, skaber ro og et reset i tankerne.

Energien er så snedig at den selv finder vej derhen hvor der er behov for den i alle dine bevidsthedslag. Men du kan også sagtens sætte dig din egen intention for healingen.

PRIS:

1 x 375 kr.
3 x healinger 775 kr.
priserne er inkl. moms.

JA TAK

Praktisk info

– Healingen varer ca. 25 min. 
– Telefonisk kontakt undervejs.
– Healingen indeholder ikke deciderede
beskeder, men en enkelt guidning eller blot stilhed.
– Husk at drikke vand efter healingen.

Lissi L. sigerJeg har modtaget 3 healinger med en uges mellemrum og det har været helt fantastiske healinger. Jeg føler mig meget tryg ved Rikke, hun guider under healingen, ikke for meget og ikke for lidt.
 
Healingen går ind der hvor jeg har behov, det kan være fysisk, som psykiske og i mit energifelt. Efter en healing, er jeg helt afslappet, rolig, psykisk som fysisk og alligevel fornemmer jeg at jeg er fuld af energi og gå på mod. Jeg har et meget uroligt nervesystem og det er der nu kommet meget mere ro på. Føler mig mere glad og tryg.
 
Jeg har prøvet meget healing i mit liv, og ved at der er stor forskel på hvad jeg mærker og for powerfuld en healing kan være. Men Rikke har kontakt til nogle healingsenergier, som ikke alle og enhver har. Jeg kan varmt anbefale hende, og jeg vil klart fortsætte med at få healing fra hende. 
 
Tak fordi jeg har truffet dig, Rikke og din healing.
 
Helle siger; Jeg havde hold i ryggen og behandling hos fys, havde ikke hjulpet, så jeg opsøgte og da jeg bor i kbh blev det fjernhealing.
Under healingen mærkede jeg efter kort tid varme omkring smertepunktet og denne varme bredte sig stille og roligt til hele min ryg. Samtidig blev min blære fyldt til bristepunktet.

Efter healing satte Rikke nogen ord på healingen og hun fortalte blandt andet at det var min blæremedian, den gal med. Og den løber ned langs ryggen lige der hvor mit hold var opstået.

Endvidere rådede hun mig til at starte dagen med et glas vand med citron og salt for et genoprettet natrium/kalium balancen. 

Jeg fulgte anbefalingen og i løbet af 3 dage forsvandt mit hold i ryggen. Rikke kan noget helt særligt og behandler kroppen som et hele, arbejder holistisk. Tak Rikke du er en ener.