soul talk

Gennem livet har vi en masse forskellige oplevelser, fortælling og konlusioner, som vi kommer til at holde fast i og trække med os. det sætter sig som lag omkring sjælen og mindsker stemmen, og som dermed kommer til begrænse vores virkelighed. 

I denne session graver vi dit ubehaglige bullshit, favner følelserne og heales på dybt plan. Ofte inddrages dit indre barn også, da mange af vores fastlåsninger ligger gemt der.  

Vi behøver ikke at forstå hvor der kommer fra, men gennem nærvær og det at rumme følelser opløses den følelsesmæssige blokering, og sættes dig fri, så både du og livet kan udfolde dig frit.

For hver session skrælles der endnu lag af, og der nåes et spadestik dybere ind til det, der virkelig er dig, og giver dig sjæl taletid. Så derfor anbefaler jeg altid mere end en session. 

HVORDAN FOREGÅR SESSIONEN

Sessionen varer ca. 60 min. over telefon.

Sessionen foregår i bevægelse, så jeg anbefaler, at du har plads omkring dig og hænderne frie til bevægelse.

PRIS:

60 min. 950 kr. inkl. moms
3 x 60 min 2550 kr. inkl. moms

BOOK EN TID

Marianne siger: 
Så har vi igen haft en hjertefuld healing over mobilen så enkel og autentisk, som at ringe op til en kær ven, der lytter og favner. Gi’r sparring. Det du kan med energien er smukt og kraftfuldt uanset om kontakten til dig skyldes det fysiske eller emotionelle som udgangspunkt. Ikke alt behøver at blive forstået for at det virker… Dine trylleord er magiske… På samme vis den indsigt, bevægelser og lindring, der ligger bag temaet til hver healing. Metaforisk, opleves det lidt som at køre en bil i vaskehal, der kommer skinnende ud igen. Smukt! Alle fortjener at have en RIKKE i deres liv.  

Du er noget helt særligt i den du er og det du kan

Ditte Marie siger;
At få en session af RikkeMaija er en gave. Den bedste gave du kan give dig selv. Med nænsomhed og nærvær åbnede hun helt nye dimensioner af mig. Der opstod et magisk rum, hvor tillid og samarbejde var nøgleord. Sammen gik vi den vej, der skulle gås.
RikkeMaija guider, finder nye veje smuthuller, nye døre og nye muligheder. Med hendes adgang til universets visdom nåede vi i fælles indsats og samarbejde uanede højder. Jeg fandt en kraft som jeg ikke har kendt før, en ro og en styrke. Når jeg har brug for hjælp fysisk som psykisk, så ved jeg hvor jeg skal henvende mig.
Evigt taknemlig.