soul Talk

For at skabe velvære i krop og sind
Må der skabes et naturligt flow
For at skabe flow
Må blokeringer fjernes
Og for at udfolde alt det du er
må krop og sjæl få en stemme

Og det er netop det jeg gør for mine klienter på briksen – en kombination at alt jeg kan, hvor jeg lader mig guide intuitivt på vej.

Det kan være blød massage, dybe tryk, kærlige strygninger, en healende hånd, forløsende guidance, stilhed eller en frisættende trylleformular.

Sessionerne er aldrig ens, men tager udgangspunkt i det, der du tumler med lige nu, det der dukker op undervejs eller det der gang på gang rumsterer i dit liv. Og dykker ned i følelser der ligger bag, rummer og skaber forløsning i både krop, sind og energi.

Har du fysiske smerter, ondt i sindet, føler dig begrænset eller møder du igen og igen de samme udfordringer, så kan en tur på min briks være lige det du har brug for.

Sessionen foregår fuld påklædt og ved fysisk fremmøde hos mig
i Risskov, Sletterhagevej 57, 1. tv. 

PRIS:

60 min. 750 kr.
3 x 60 min. 2075 kr.

BOOK EN TID

Karin siger;
Tusind tak. Tak for dig og fantastisk behandling.

Jeg får lyst til at fortælle hvad jeg tænkte om dig på vej hjem, for vi ved jo ikke hvordan andre oplever os og alt for ofte får vi ikke sagt de positive ting.

Jeg kunne virkelig mærke hvor godt din behandling gør mig og er fyldt med taknemlighed over at være i forløb hos dig. Jeg tænkte at jeg ikke før har oplevet en der hjælper mig så godt og at det er sjældent at møde en person, der er så ren og fyldt med så megen kærlighed, visdom, styrke og vitalitet og som så generøst øser ud af det. 

Jeg er dybt taknemlig og ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig, det er så fantastisk det du kan og gør.
 

Helle siger;
RikkeMaija blander et stort repetoire af viden og kunnen i sine behandlinger, hvilket gør at hun kan gå bag om problemet og arbejde med såvel den fysiske som den psykiske del af problemet.

Jeg er nu helt smertefri og har fået redskaber til at forebygge at det sker igen næste gang, jeg skal sy.

Husk at holde pauser, stræk ud, nyd processen, giv dig selv mere kærlig opmærksomhed og slip det perfekte, var RikkeMaijas brugbare opfordring til mig.

Kære RikkeMaija, tak for en god, holistisk behandling. Jeg kan i den grad anbefale andre et besøg hos dig.