ENERGYFLOW

For at mindske fysiske og psykiske smerter
og skabe velvære i krop og sind,
indre balance, ro & tryghed
i at være dig

Må der skabes et naturligt flow
Og for at skabe flow
Må blokeringer opløses

Og det er netop det der sker på min briks – en kombination at alt jeg kan, hvor jeg lader mig guide intuitivt på vej.

Jeg sætter skub i energien, masserer enerigen, tilfører energi,  giver energien taletid i kroppen og dykker ned i de energetiske lag.

Det kan være blød massage, dybe tryk, kærlige strygninger, en healende hånd, forløsende ord, stilhed og/eller en frisættende clearing krydret med det jeg fornemmer undervejs.

Sessionerne er aldrig ens, men tager udgangspunkt i det, der du tumler med lige nu, det der dukker op undervejs eller det der gang på gang rumsterer i dit liv. Og der dykkes ned i de følelser, der ligger under, rummer og skaber forløsning i både krop, sind og energi.


Sessionen foregår påklædt og ved fysisk fremmøde hos mig
i Risskov, Sletterhagevej 57, 1. tv. 

PRIS:

60 min. 800 kr.
3 x 60 min 2100 kr.
priserne er inkl. moms.

BOOK EN TID

Karin siger
Tusind tak. Tak for dig og fantastisk behandling.

Jeg får lyst til at fortælle hvad jeg tænkte om dig på vej hjem, for vi ved jo ikke hvordan andre oplever os og alt for ofte får vi ikke sagt de positive ting.
Jeg kunne virkelig mærke hvor godt din behandling gør mig og er fyldt med taknemlighed over at være i forløb hos dig. Jeg tænkte at jeg ikke før har oplevet en der hjælper mig så godt og at det er sjældent at møde en person, der er så ren og fyldt med så megen kærlighed, visdom, styrke og vitalitet og som så generøst øser ud af det. 
Jeg er dybt taknemlig og ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig, det er så fantastisk det du kan og gør.
 

Helle siger
Rikke blander et stort repetoire af viden og kunnen i sine behandlinger, hvilket gør at hun kan gå bag om problemet og arbejde med såvel den fysiske som den psykiske del af problemet.

Jeg er nu helt smertefri og har fået redskaber til at forebygge at det sker igen næste gang, jeg skal sy.

Husk at holde pauser, strække ud, nyde processen, give mig selv mere kærlig opmærksomhed og slippe det perfekte, var Rikkes brugbare opfordring til mig.

Kære Rikke, tak for en god, holistisk behandling. Jeg kan i den grad anbefale andre et besøg hos dig.

Marie siger
Efter at have haft ondt i nakken i en hel måned fik jeg en behandling hos Rikke og jeg har ikke mærket noget til nakken siden. Det er nu 3 uger siden og jeg glædes hver dag over hvor dejligt det er at være smertefri.